Puig de l'Àliga

 

Assoleix el cim del puig de l’Àliga i sent la satisfacció d’haver conquistat un dels pics més alts del Parc Natural de Cap de Creus. La recompensa són les espectaculars vistes panoràmiques a la badia de Roses, la badia del Port de la Selva i els Pirineus nevats a l’hivern.

 

El puig de l’Àliga és un dels cims més emblemàtics i populars de Roses. No és el més alt, però sí que és el més estimat i apreciat per la població local.

 

Tipus: circular
Distància: 7 km
Durada: 2 h 30'
Desnivell: +461 m
Dificultat: 3/3

Descàrregues

Més informació

Imatges

Compartir


Avis legal


Els senders són propostes per seguir un itinerari determinat. Les marques dels senders són exclusivament elements informatius que indiquen per on passa l’itinerari previst. Degut a la diversitat de situacions i circumstàncies que es poden donar, és materialment impossible garantir que aquesta senyalització romangui sempre intacta. Per tant, l'Ajuntament i/o aquelles entitats que poden tenir cura del manteniment dels senyals no es poden fer responsables dels danys i/o perjudicis que en cas de perdre’s o per qualsevol altre motiu puguin patir els usuaris dels itineraris senyalitzats.

És per això que es recomana als usuaris dels itineraris senyalitzats que no es refiïn només dels senyals i que tant abans de la sortida com en el seu decurs tinguin el mapa i el GPS o la brúixola a mà, per tal de resoldre els eventuals problemes que es puguin presentar.

També és important tenir en compte que quan se segueix un sender abalisat cal respectar escrupolosament les normes de circulació viària i de convivència de la societat, tant quan se circula per una pista, com per una carretera, com per la llera d’una riera.

Els itineraris assenyalats als senders són merament informatius i, per tant, l'Ajuntament de Roses no es fa responsable dels accidents derivats de la pràctica de l'activitat per aquest senders i recomana efectuar-la amb l'equip i material adequats, tenint en compte les recomanacions anteriors.