Roses - Cap de Creus

 

Recorre la ruta circular Roses – el Port de la Selva – Roses en bicicleta, vorejant la serra de Rodes. Gaudeix dels seus paisatges per carreteres estretes però en bon estat, endinsant-te al Parc Natural de Cap de Creus.

 

Explora les valls que descendeixen al mar i puja fins al monestir benedictí de Sant Pere de Rodes, una joia de l’arquitectura romànica. Ja de tornada, recomanem fer una parada a l’espectacular mirador de Mas Ventós.

 

Tipus: carretera
Sentit de gir: antihorari
Distància: 47 km
Durada: 2 h 45
Desnivell positiu acumulat: 829 m
Desnivell negatiu acumulat: 829 m
Ports principals: Sant Pere de Rodes (Pendent mitjà del 6,9% - Pendent màxim del 19%)

Dificultat: 2/3

1. Carretera de muntanya amb revolts tancats. No hi ha voral.

2. Compte a aturar-vos als vorals.

3. Graveta fina al ferm de la baixada cap a Vilajuïga.

4. Carretera de Cadaqués força transitada en la primera part fins al coll de Perafita.

5. Trànsit a l’estiu molt més acusat.

 

Descàrregues

Imatges

Compartir


Avis legal


Els senders són propostes per seguir un itinerari determinat. Les marques dels senders són exclusivament elements informatius que indiquen per on passa l’itinerari previst. Degut a la diversitat de situacions i circumstàncies que es poden donar, és materialment impossible garantir que aquesta senyalització romangui sempre intacta. Per tant, l'Ajuntament i/o aquelles entitats que poden tenir cura del manteniment dels senyals no es poden fer responsables dels danys i/o perjudicis que en cas de perdre’s o per qualsevol altre motiu puguin patir els usuaris dels itineraris senyalitzats.

És per això que es recomana als usuaris dels itineraris senyalitzats que no es refiïn només dels senyals i que tant abans de la sortida com en el seu decurs tinguin el mapa i el GPS o la brúixola a mà, per tal de resoldre els eventuals problemes que es puguin presentar.

També és important tenir en compte que quan se segueix un sender abalisat cal respectar escrupolosament les normes de circulació viària i de convivència de la societat, tant quan se circula per una pista, com per una carretera, com per la llera d’una riera.

Els itineraris assenyalats als senders són merament informatius i, per tant, l'Ajuntament de Roses no es fa responsable dels accidents derivats de la pràctica de l'activitat per aquest senders i recomana efectuar-la amb l'equip i material adequats, tenint en compte les recomanacions anteriors.