Avenida

Qui som?
Fundat l'any 1984 pel nostre pare i la seva família, al principi ens dediquem al típic servei de snack que és el que per aquella època estava més en voga, però vist la gran acceptació que vam tenir vam anar millorant cada any la nostra cuina.
Després de tants anys d'esforços i sacrificis en l'actualitat el local el regenten dos germans. Jo que estic en sala i la meva germana que es dedica a l'art dels fogons. La nostra voluntat és que tothom que creui la nostra porta gaudeixi tant dels plaers culinaris com d'un servei amable i professional, tant si simplement es pren un entrepà al matí, un menú al migdia, com unes tapes o un bon plat a la carta. La nostra cuina és simple i casolana, que busca no només arribar a l'estómac sinó també al cor de les persones.

Els nostres serveis:
Esmorzars. El local obre a la 9 del matí per dedicar-se al servei de cafès i esmorzars, sent molt recomanables nostres entrepans calents fets al moment. També per qui tingui gana recomanem el nostre pernil ibèric, els nostres calls i la truita de patates.
Dinars: Comencem a la 12,45 h. fins les 15,45. Entre setmana tenim d'un menú diari econòmic, plats combinats, a més del nostre servei de tapes i especialitats a la carta, sense oblidar el nostre menús especials.
Sopar: Comencem a les 19,30 h. fins a les 11,00 h. Destaquem per els sopars informals de picoteig.

Les nostres especialitats:
-TAPES: anxoves casolanes, pop a feira, ous estrellats amb pernil, tripes, calamars a l'andalusa, peixet fregit, cargols, carxofes, marisc de Roses planxa, etc.
-ESPECIALITATS: bacallà a la llauna, bacallà al roquefort, rap a la marinera, filet de vedella amb salsa de ceps, magret d'ànec al aporto, etc.
-EL CELLER.: Comptem amb una carta de vins especialment cuidada per la seva relació qualitat preu per a tot aquell que no pugui resistir el plaer d'acompanyar el seu menjar amb un bon vi negre de l'Empordà o un blanc de Rueda.
-MENUS: A més del menú entre setmana, disposem de 2 menús especials, un amb un primer de pica-pica i un segon clàssic i l'altre dedicat tot al pica-pica, en els dos inclouen les postres casolanes.


Període d'obertura: 01/02-31/12

Dies de descans setmanal: El nostre dia de descans són els dimecres i els dimarts a la nit, excepte juliol i agost que obrim els dimarts nit. El local es troba tancat el Nadal i tot el mes de gener.

Contacte

+34 972256287

Av. Jaume I, 28

17480 ROSES

Imatges

Tags


Compartir