Cal Negre
Especialitat en peix fresc de Roses i cuina marinera tradicional: Suquet, paella, fideuà, sarsuela... Menjador per a 40 comensals. Terrassa jardí interior (estiu).
Període d'obertura: 01/01-31/12
Dies de descans setmanal: Dijous.
Preu | 30-50€ |
Tipus de cuina | Peix |
Capacitat | 30-50 |
Suquet de peix | Si |
Accepten Gossos | Si |
Aire condicionat | Si |
Paté de musclos amb torradetes
****
Suquet de peix de la llotja de Roses
de rap , congre, clavellada o escórpora, segons mercat..
****
Pastís de formatge casolà
****
Vi DO Empordà: Món Perdut – Celler Oliveda
****
Preu. 45€
Amb reserva prèvia
Contacte
- 972 15 33 34
- C/Dr. Barraquer, 50
17480 - ROSES (Costa Brava) - cal_negre@hotmail.com