Congressos

Congressos

Congressos

 

Roses és una vila d'essència mediterrània i de marcada tradició turística i marinera. Roses está situada al nord de la Costa Brava, en una de les badies més belles del món, en un entorn natural únic, entre el Parc Natual del Cap de Creus i el Parc Natural del Aiguamolls de l’Empordà. Els seus orígens es remunten al segle IV aC, amb la fundació de la colònia grega de Rhode. Desde llavors, Roses ha estat un punt de trobada de civilitzacions que han deixat la seva petja en importants jaciments arqueològics i han configurat la identitat d’una ciutat moderna i culturalment activa. Roses disposa d'una important infraestructura en allotjaments, restaurants de renom, comerços i activitats lúdiques i esportives centrades en el gaudi de les aigües de la badia.

 

El Palau de Congressos de Roses és un espectacular edifici, que va merèixer el premi FAD 2003, equipat amb diversos espais polivalents per celebrar-hi congressos, convencions i reunions de treball.

 

Està situat al centre de la vila de Roses i ocupa un gran espai obert format per una plaça de 1.300 m2 i un aparcament amb una capacitat per a 100 vehicles.

Castell de la Trinitat
Palau de Congressos
La Ciutadella De Roses
EXPERIÈNCIES

Compartir