Hotel Canyelles Platja

L'Hotel Canyelles Platja està ubicat a una zona privilegiada de la Costa Brava Nord. A primera línia de mar, sobre la platja de Canyelles Petites, racó bucòlic de la Badia de Roses.

L'Hotel consta de 100 habitacions renovades la temporada 2004/2005 (les habitacions front de mar re-decorades al 2010), amb bany equipat d'assecador i mirall d'augment, terrassa, mini-bar, TV per satèl·lit, Wi-fi gratuït, telèfon directe, climatització i música ambiental.

Complementa les seves instal·lacions amb piscina, supermercat, llibreria amb premsa diària internacional i nacional i punt d'Internet.

Tant a la sala climatitzada interior, com a la terrassa climatitzada, podran gaudir d'un excel·lent servei de restauració basat amb els productes de mercat de la comarca de l'Alt Empordà i la cuina mediterrània.

Disposa d'un pas subterrani amb dutxes i lavabos que dóna accés directe a la Platja on s'ofereix servei de Snack -Bar i als vespres es converteix en un excel·lent Lounge Barper a gaudir de còctels amb bona companyia

Període d'obertura: maig - setembre
Nombre d'habitacions: 106


Serveis
Tipus d'allotjament Hotel
Número d'estrelles 4 estrelles
Aire condicionat Si
Aire condicionat sales Si
Garatge Si
Piscina Si
Gossos No
Ascensor Si
Platja Si
Adaptat per discapacitats Si
Bar Si
Internet Si
Si
Restaurant Si
Sala de conferències Si
Caixa forta Si
Calefacció Si
TV Si
Wifi Si

Contacte

INFORMACIÓ RELACIONADA

Imatges

Tags


Compartir