Interimmo

 INTER Immo és una agència immobiliària fundada el 1989 a Roses. La seva activitat principal és l’assessorament per a la compra-venda de tot tipus de propietats, negocis i especialitzada en el mercat estranger. El tracte familiar i la garantia de confidencialitat caracteritzen el treball desenvolupat durant els darrers 25 anys.

Els seus assessors comercials s’encarreguen del seguiment de tota l’operació fins a la seva finalització, un servei “clau en mà” que garanteix la seguretat de totes les parts. L’agència s’ocupa de totes les gestions administratives perquè el client no s’hagi de preocupar de res, fins i tot després de la transmissió.

Per tal de millorar la comercialització de les propietats en venda, INTER Immo forma part de l’associació immobiliària CBRAI, una MLS (Multiple Listing Service) que permet compartir l’oferta d’immobles entre els seus 22 associats. Mitjançant aquest sistema de comercialització, un únic agent s’encarrega de representar el propietari davant la resta d’agències associades, simplificant el control sobre la propietat i millorant l’eficiència en la seva comercialització.

INTER Immo també es dedica al lloguer d’habitatges de temporada, un servei que ja compta amb més d’un 40% de clients fidelitzats. La seva web permet la consulta de disponibilitat i la reserva online de forma ràpida i segura. Entre els habitatges que s’ofereixen se’n destaquen les cases adossades situades dins de complexes amb piscina comunitària tant a Santa Margarida com al Puig Rom. També es poden llogar xalets amb piscina privada situats a Mas Boscà, allotjaments a primera línia, apartaments situats en complexos amb piscina comunitària, estudis a segona línia i cases al centre de Roses.

Tant si vol comprar, vendre o llogar la seva propietat no dubti en contactar amb INTER Immo sense cap compromís.

L’objectiu és aportar la professionalitat per satisfer als clients. Contacti amb INTER Immo sense cap compromís per tal d’oferir-li tots els serveis necessaris per convertir-se en la seva immobiliària de confiança a Roses.


Serveis
Pàrquing Si
Piscina Si
Platja Si
Bugaderia Si
Ombra Si
Caixa forta Si
Ping pong Si
Wifi Si

Imatges

Tags


Compartir